מה הדרך הטובה ביותר להוסיף צבע ועניין לרחבת הריקודים מבלי להוציא אלפי שקלים על אטרקציות- הזוגות המתחתנים בארץ ללא ספק מצאו פתרון מנצח- גימיקים וזוהרים שמחולקים ברחבת הריקודים. גם ראתם בבדאי נתקלתם בתופעה המאוד ישראלית הזו, ילדים, הורים, דודים, חתנים וכלות, כולם עטופי שרשראות הוואי, כובעים נוצצים וגיטרות מתנפחות. האם מדובר במטרד לאומי או שמא באביזרים כיפיים ומשחררים שמעלים לכלולם חיוך על הפנים?
סקירה כללית
אם צריך לסקור את תחום הגימיקים ולחלק אותו לכמה קטגוריות, אני מניח כי הצורה הפשוטה ביותר היא החלוקה הבאה: אביזרים זוהרים, גימיקים צבעוניים, מתנפחים ועוד שונות. בקטגוריית הזוהרים ניתן למצוא שרשראות זוהרות, טבעות זוהרות, קשתות, עגילים, בלונים, משקפיים ועוד הרבה. אלה מוצרים שמתאימים לכל אירוע המתקיים לאחר שקיעת השמש. בקטגוריית הצבעוניים ניתן למצוא מוצרים כגון שרשראות הוואי, משקפיים ענקיות, עניבות צבעוניות, מבחר כובעים ועוד. בגזרת המתנפחים יש לא מעט מוצרים, החל ממיקרופונים דרך גיטרות וכלה בחיות מתנפחות.
איך בוחרים חבילת גימיקים
כדי לענות על שאלה זו כדאי לענות קודם לכן על כמה שאלות- מה מספר המוזמנים באירוע וכמה מתוכם צעירים, סוג האירוע (צהריים/ערב) והתקציב שפחות או יותר תרצו להגיע אליו. עבור אירועי ערב קלאסיים מומלץ לשלב בין כל סוגי הגימיקים בצורה אקראית. ייתכן ויש מוצרים שאתם אישית לא מחבבים אך ככל הנראה מתוך 200-400 אורחים יהיו כאלה שכן.. אם אתם מארגנים אירוע צהריים עדיף להתמקד במוצרים הצבעוניים, המתנפחים וניתן גם להוסיף מוצרים רעשניים (משרוקיות, נשפני קרנבל וכו). מבחינת כמות הגימיקים, כלל אצבע נחמד הוא גימיק לכל אורח. כלומר 300 פריטים ל 300 אורחים. כמובן שלא כולם רוקדים על הרחבה אבל יש פריטים מאוד קטנים (משרוקית לדוגמא) שלא יספקו את הרוקדים המתמידים.
מתי מחלקים את הגימיקים?
זה לגמריי נתון לשיקול דעתכם. תזמון לא רע יהיה כ-30-45 דקות מתחילת הריקודים. זה בדיוק השלב שההתלהבות הראונית מתחילה להתפוגג ברחבה ויש צורך בחיזוק ותסיסה. אם רכשתם כמות גדולה של זוהרים, ניתן לפצל את החלוקה ולהשאיר מעט גימיקים לחלק המתקדם יותר של המסיבה.
הולה- חנות של אירועים מתמחה בגימיקים וזוהרים לחתונה ולאירועים נוספים.